Surfers Paradise - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Wiel en Cisca Wings - WaarBenJij.nu Surfers Paradise - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Wiel en Cisca Wings - WaarBenJij.nu

Surfers Paradise

Door: Wiel en Cisca

Blijf op de hoogte en volg Wiel en Cisca

09 December 2008 | Australië, Surfers Paradise

Surfers Paradise; aankomst 3-12-2008 om 11.00 uur in het penthouse van Tina en Raymond op de 41ste etage. Geweldig, wat een uitzicht en ruimte. Fantastisch.
We hebben eerst een kleine rondgang gedaan, koffers op de slaapkamers verdeeld en alles op ons in laten werken. Bekijk de foto's maar. Tina en Raymond, Wendy nog bedankt voor de dagen die wij hier mochten vertoeven.
1e dag genoten van het uitzicht en strand en s'avonds de sterren aan de hemel. De avond verlichting van Surfers Paradise is ook geweldig. Vooral als je in bed ligt en dat allemaal op je gemak kunt laten inwerken. Thuis in Bocholtz hoorden we dat het 6 centimeter gesneeuwd heeft.
2e dag lekker winkelen, over strand lopen met de blote voeten, ging langzaam.
3e dag, Ik, cisca was al om 4 uur wakker om de zon over de zee te zien opkomen geweldig, het hele strand was vol jeugd. We zijn daarna naar Sea World geweest, hebben een rolstoel genomen anders was het voor mij te veel lopen. De wild water banen gedaan door Wiel en Paul, de Show van de zeehonden en dolfijnen en waterskieen was fantastisch,
4e dag ontspanningsdag zwembad en balkon.
5e dag winkelen in het winkelcentrum verderop, wat een drukte, volgens mij waren hele families onderweg, maar in Kerstsfeer ondanks dat ze het proberen kom ik hier niet.
s'Avonds naar de Australie Outback show geweest, met paarden koeien, kamelen schapen coyboys en eten.
Geweldig, vooral die hoed die we kregen
6e dag naar de Mount Tamborine gereden, wat een mooie tocht, kom je boven op de berg en dan zie je dat Koekoeksklokken en staande klokken, nog mooier dan aan de Titisee in Duitsland, te koop zijn
in Australie. We hebben hier ook weer heerlijke Pie gegeten.
Onderweg hebben we ook nog een oude tramtunnel bezocht.
6e dag moeten we nog kijken wat we vandaag doen.
7e dag, morgen gaan we hier weg naar Frasereiland.
Maria van Leo van hieruit willen we van Harte Proficiat wensen met je verjaardag morgen en nog heeeeeel veeeeel Gezonde en gelukkige jaren Cisca , Wiel en Paul.

• 09 December 2008 - 02:13

Leo:

the photos look good and you look like you are enjoying it all

Leo

• 09 December 2008 - 07:26

Arno:

Goood morningggg
    Australieeeeeeeee.

De fotoos zijn geweldig.
    voor al die in dat schilderij. hahahahahahhahaha

Ik heb bij jullie al wat
    kerstversiering op de kast en tafel en kachel gezet.

Helaas bij paul weet ik niet of hij al wat heeft maar zal de kerstman even vragen of hij het weet.

voor de rest is alles palletie bij ons. Hebben gisteren 08/12/08 de kerstboom gehaald.
    Deze neemt nu de helft van de kamer in beslag hahahahah.
    Het vrouwtje heeft al een deel versiert die gaat vandaag verder versieren.

voor de rest vriest het hier weer. En hebben ze voor vandaag en morgen natte sneeuw gemeld.

Geniet ze nog maar een paar dagen.

Gruss de kinger ;)

• 09 December 2008 - 07:34

Jack En Emmy:

Bepaald saai en lui is jullie Australische leventje niet! Wat een actie!
    Wij gaan over een half uurtje weer iets aan onze conditie doen in de gymles. Zullen daarbij aan jullie denken.
    Capriolen op hoogte zullen wij niet doen en dat is maar goed ook, want hoogtevrees! Wat een vergezichten..! In de kersttijd moet je daar haast kunnen zien hoe de engelen uit de hemel dalen. Je hoort het gloria in excelsis bijna!
    Fanatische foto's.
    Geniet maar heerlijk.
    Jack en Emmy

• 09 December 2008 - 22:27

Annie+ Matthi:

Wat een hoge flats, maar ze staan er wel schoon en fier bij, de zonsopgang is ook prachtig op de fotoos.
    't Water loopt uit je mond bij 't zien van die appel-pie.
    Gruetsi
    A+M

• 11 December 2008 - 07:56

Peter Hamers (kbo):

Hoi mensen.

In een woord geweldig.
    Kunnen jullie nog wel wennen in het koude Bocholtz.
    Geniet nog maar even.

Groetjes Peter

• 11 December 2008 - 19:52

Frans En Marie :

Beste Wiel en Cisca vandaag de kerstkaart ontvangen, ook voor jullie prettige kerstdagen en een gelukkig 2009.

prachtige foto's.

Groetjes uit Ulestraten.

• 12 December 2008 - 17:33

Lies:

Hallo vakantiegangers!
    iedere dag foto's kijken, en de ene is nog mooier dan de andere! Het zal jullie een beetje (veel) tegen vallen als jullie weer op de Nederlandse bodem zijn. Kleed jullie maar goed warm aan, want het is hier erg koud.

Groetjes Lies