Sydney 5 dagen 24-11-2008
Door: Wiel en Cisca
Blijf op de hoogte en volg Wiel en Cisca
24 November 2008 | Australië, Sydney
Wij zijn veel bezig geweest, Monorail, Metro, Citycircle, Sydney-tower bij dag en bij nacht geweldig, hoogte 305 meter met geweldig uitzicht, Botanische tuin, Chinese tuin, Harbour winkelcentrum, Ferry naar Manly, Boottocht tot aan de zeemond, Wiel en Paul zijn over de brug gelopen. Operahouse van alle kanten bekeken en de grote kathedraal, ik heb zoveel mogelijk meegedaan met mijn voet, alleen lange afstand lopen hebben Wiel en Paul alleen gedaan. Ik heb lekker op de bank en aan de kade gezeten, de mensen bekeken. We zijn alle drie goed verbrand van de zon.
24 November 2008 - 09:30
Wiel:
leuke foto,s alweer, vooral met de dolfijnen laat mij de vacantie herineren van kos toen wij die daar tegen kwamen op zee viel mijn mond open en stond gewoon vastgenageld aan de vloer van het schip zo mooi om te zien , ik hoop dat julie nog veel plezier daar zullen beleven en als jullie terug komen eerst wiel rechts rijdencursus laten volgen -
24 November 2008 - 10:19
Ria Van Den Berg:
Hallo Cisca,
ik heb genoten van de prachtige foto's geniet maar van het land en het weer hier is het koud.
Ik ben ook weer blij als je terug bent. Dan kunnen wij weer even bij praten verder wens ik je nog een fijne vakantie toe.ook natuurlijk aan Paul en Wiel.
groetjes Ria -
24 November 2008 - 11:16
Peter Hamers:
Hoi mensen,
Mijn hemel wat is Sydney een mooie stad.
Geniet maar want voor jullie het weten zitten jullie weer in het mooie Bocholtz.
Groetjes Peter -
24 November 2008 - 11:41
De Kinger:
Goede avond,
Het is nu om 12.40 weer aan het sneeuwen het wel weer natte sneeuw maar ziet leuk uit.
Gelukkig is het bij jullie goed en warm weer op de fotoos te zien.
Houden zo dat weer en vooral fotoos blijven schieten.
genieten blijven met z`n drieen daar.
Groetjes de Kinger va langraaaaaaaf. ;)
24 November 2008 - 19:11
Jo & Joepie :
Wiel en ciska ik weet niet of paul het jullie al verteld heeft maar hier ligt een flink pak sneeuw dus blijf zitten waar je zit en veroer je niet als jullie hier terug zijn in dit koud kikkerland weten jullie niet wat je overkomt na die warme tijd daar maar geniet nog maar Peul heeft nog wat extra geld meegebracht dus jullie kunnen nog even voorruit
Groetjes Jo & joepie . Ps blij weer eens wat van jullie gehoord en gezien te hebben -
25 November 2008 - 10:06
Rob En Gertie:
Hoi Cisca en Wiel,
Door de sneeuw van vorig weekend hebben we ons een beetje misgelopen voor wat betreft ons wekelijks belletje. Maar dankzij de high-tech hoorden we dat jullie ongeveer op het dak van de wereld stonden.Mooi!!!
Onze rit van Kröv naar Wijlré duurde zondag meer dan 4 uur. Aanschuiven maar.
Lieve groetjes en nog veel plezier van Rob en Gertie.
PS: mooie foto's, we reizen een beetje mee.
25 November 2008 - 19:48
Karin Henssen:
Hallo Cisca, Wiel en Paul.
Wat een prachtig land, een machtige natuur en geweldig weer. De foto's zijn fantastisch. Geniet er van.
groetjes,
Karin en Math -
26 November 2008 - 21:29
Elis:
Hallo Wiel,Cisca,Paul,
Mooie stad hé? Voor Paul zal het wel heel bekend zijn.
Wij gaan donderdag 27 november 5 dagen naar Wenen met de trein. Iedereen zegt dat het een mooie stad is, we zullen zien. Heb mijn mobieltje bij me.
Geniet in ieder geval van jullie geweldige reis!
Tot horens en/of mails.
Groetjes, Elis en Antoon