Melbourne 28-10-08
Door: Wiel en Cisca
Blijf op de hoogte en volg Wiel en Cisca
28 Oktober 2008 | Australië, Melbourne
17.00 uur pizza's gehaald en naar de farm van de dochter van leo en Maria gereden, wiel heeft weer geoefend met links rijden. Wat een grote farm helemaal in een dal geweldig en rustig dat het is. s'avond nog gebiljart in de Biljartroom, hierin stonden ook mooie motors.
27-10-2008 Leo heeft ons met de rolstoel in de stad Melbourne afgezet.
Mooie winkels, we zijn naar het Eureda Skydeck geweest, 88 etages hoog, de lift ging omhoog met een snelheid van 9 meter per seconde, hoogte 300 meter. Het uitzicht hierboven is geweldig.
Woensdag vertrekken we met een gehuurde auto naar Adeleide.
Route: Melbourne, Halls Gap, Hahndorf, Adeleide, Victor Harba, Kangeroo Island, Victor Harba, Tailern bend, Mount Gambier, Nelson, Portland, Port fairy, Warrnambool, Port Cambell, Apollo Bay, Torgnay, Geelong, Melbourne. deze tocht duurt ongeveer 12 dagen
Hebben nog naar een cd van Frans Hazelier van Kerkrade geluisterd.
28-10-2008 10 uur naar Melbourne naar de Botanische tuin, St. Paul kathedraal, geweldig en lekker wandelen langs de Yarra rivier en genieten.
Auto opgehaald, wat een auto, kijk maar naar de foto's.
De cd van Frans Haselier staat weer op, zit je in Australie en dan hoor je Limburgs dialect.Geweldig.
28 Oktober 2008 - 10:14
Jack En Emmy:
Wat een prachtige foto's maken jullie! Zo reizen we dus echt een beetje mee. Zijn net bezweet terug van de gymles. Maar zo te zien, bewegen jullie ook aardig wat af. Als wij een foto willen plaatsen om te laten zien hoe wij sporten en ons door de herfststormen slaan, kan dat en hoe dan?
Wees voorzichtig, take care!
Jack en Emmy -
28 Oktober 2008 - 12:01
Annie +Matthi:
Zooooo veel te zien en te beleven!!Een eigen beschermhond (snoopy) zeker als Wiel de "motermuis"onderweg is. Dan begint dus nu de grote "avonturenreis".
Good Luck.
A+M -
28 Oktober 2008 - 12:36
Tiny Derks:
Inderdaad, geweldige foto's. Valt het biljarten ook onder sport? Zo'n motor staat je best goed Wiel! Een schattige hond!!!!
Groetjes, Tiny
28 Oktober 2008 - 13:12
Cor En Gerda:
Hallo Cisca en Wiel,
Jullie genieten echt in Australië en dat gaat zeker lukken met die prachtige bolide.
Wees voorzichtig met links rijden!!
En...julie maken weer prachtige foto's op die manier reizen hier in Nederland toch een beetje met jullie mee.
Gr. Cor en Gerda -
28 Oktober 2008 - 13:30
Jo En Joep:
Wiel en cisca zo te zien hebben jullie niks te verliezen veel foto,s wiel op die motor is toch niet het ideale voor jou beter in die mooie auto cisa hoe gaat het met je voet kom je toch uit de weg ermee hoeft wiel je nog niet te dragen ja geniet er nog maar goed van en maak nog maar meer fotos als je dan weer thuis bent heb je heel wat na te kijken en te vertellen vele groetjes van ons Jo & Joepie -
28 Oktober 2008 - 15:55
Anke:
Wat klinkt dit geweldig, vanaf mijn computertje op mijn werk.. ;)
Wij zijn weer begonnen, maar geniet van jullie verhalen! Krijg zelf heel veel kriebels!
Geniet ervan!
liefs Anke -
28 Oktober 2008 - 17:04
Wiel:
zo te zien is wiel wel in zijn nopjes maar laat hem wel een beetje voorzichtig zijn je weet hoe hij is heelheel veel plezier nog gewenst uit uptown wiel silvia en bruce -
29 Oktober 2008 - 07:07
Kinger Van Landgraaf:
Goede avond/morgen,
We hebben hier de eerste nacht vorst gehad. Het heeft zo goed gevroren dat alle daken wit zijn.
Dus geniet maar van het lekker warme weer.
Kus en dikke knuffel
arno en natascha -
30 Oktober 2008 - 18:47
Leo Wings:
well they are going well and have spent the last 2 nights in the country area first in Halls gap with the kangaroos and last night in a German vilage called Hahndorf and from phone calls it is all exited and today they will be in Adelaide for 3 days with Connie (Niece) and Bob and this is a vey nice place and they will be looked after very well so all is well
so you may hear from them in the next couple of days -
30 Oktober 2008 - 20:03
Casper Oes Booches:
Hallo Wiel en Cisca,
zo te lezen en het zien van de foto s gaat het jullie goed,nog even en dan gaat het gips eraf en dan gaat het verplaatsen ook weer een stuk beter.
Nog geen kangeroe met zwaailamp gezien.
Gr.Casper met Fam. oes Booches