Albury 23-10-2008
Door: Wiel en Cisca
Blijf op de hoogte en volg Wiel en Cisca
23 Oktober 2008 | Australië, Albury
Gerry wings is daarna met ons gaan touren naar Baechworth, waar je ook nederlandse drop krijgt.
Naar Bonegilla Migrant Expresse geweest, waar de fam. Wings 52 jaar geleden is aangekomen
Hier in Australie is een grote verwildering van konijnen, kangeroes, vossen, kamelen en paarden. Het is een echte plaag.
20-10-2008 gaan winkelen in Wangaratta, Wiel heeft 2 korte broeken gekocht! Gerry Wings heeft ons naar Tina Wings en Raimond gereden dit was tevens een tour in deze geweldige omgeving.Hier hebben we het s'avonds gebarbequed, met de buren, deze buurman kwam oorspronkelijk uit Venlo.
De woning hier is geweldig en groot en ligt boven op een berg, bekijk maar eens de foto's`.
21-10-2008 we zijn naar een schapenfarm geweest waar 2000 schapen geschoren werden en de wol uitgesorteerd. Zwaar werk.
Brievenbussen zijn grote tonnen en hier ligt een steen in zodat de post niet kan weg waaien
Wat is het hier het s'avond donker, s'avonds op de binnenwegen midden op de weg rijden zodat een kangeroe misschien nog schrikt voordat hij op de auto springt.
We hebben nog genoten van de mooie sterrenhemel, hij is fantastisch.
22-10-2008 Lekker genieten bij Tina
daarna in Albury gaan winkelen en de stad bekijken. Wiel is met Tina naar de brandweerkazerne gegaan, ik heb lekker bij het hotel in de zon gezeten en weer een nieuwe ervaring gedaan met de rolstoel, ik kwam niet bij van het lachen
Toen we terug kwam.en hebbben we weer van de mooie sterren hemel genoten.
23 Oktober 2008 - 14:33
Frans Gerda:
hei cisca / wiel
geniet er maar van het is jullie van harte gegund de groetjes frans / gerda en tot in bocholtz -
23 Oktober 2008 - 15:36
Wiel:
gelukkig zijn jullie het slechte weer voor, ziet er lekker tropies uit daar bij het zwembad maar waar zijn die bikinies ? nee wat auto,s kijken :):)mag wiel niet he haha veel plezier en kijk uit voor de crocie groetjes wiel silvia en bruce -
23 Oktober 2008 - 16:40
Paul Wings:
I'm counting till i can go. A few weeks and I can come too to Australia.
I see that the fam. my parents well maintain. That does good to me.
I have still sproken my parents in Albury. But they have stand between rozes for a good connect with his mobiletel.
Thats all for this time.
De groeten uit Limboland
d'r toerist. -
23 Oktober 2008 - 17:10
Peter (KBO):
Hallo Ciska en Wiel.
Wat is het daar prachtig.
Geniet ,want de tijd is zo voorbij.
Groetjes Peter -
23 Oktober 2008 - 17:11
Wil:
Hostel barracks bring back memories....
but it was just for half a year, then you were supposed to have moved on, have a job, speak English, have your kids at school...or back to Holland.... -
23 Oktober 2008 - 19:44
Elis:
Mooi hé, bij Tina. Wat een uitzicht. Ik zie dat Raymond nog steeds zijn verzameling auto's koestert. Ik was toen wel gecharmeerd van die MG.
Wat een super weer hebben jullie!
Geniet en tot het volgende bericht.
Groetjes, Elis en Antoon -
23 Oktober 2008 - 22:22
Jo & Joepie :
Wiel je zou wel zo,n oltimer mee willen brengen maar jammer dat gaat niet dus geniet daar maar van dat alles en cisca hoe gaat het met de rolstoel al ervaring ermee op gedaan voor de rest blijf genieten want je bent zo weer in dit koude kikkerlandje terug groetjes jo & joepie -
24 Oktober 2008 - 06:23
De Kids Landgraaaaaa:
Good Evening Parents,
Over here it is now morning 8.15 hours.
If it is good you are now back at Leo`s place
that`s the information we got from Leo.
What we see at the pictures you having a ferry good time over there. Keep those happy moments in your hart and you will never forget those any more.
Mam I see you got a sportswagen were you can sit in. He looks better than the oldtimer you had in Melbourne (hahaha).
we hopen dat jullie nog meer van die leuke momenten krijgen in australie en van die romatische momenten zoals het s`avonds aan het zwembad.
Dikke kus en knuffel
de kinger oes landgraaf.
24 Oktober 2008 - 16:11
Annie+Matthi:
Vandaag bij wind en regen eventjes opknappen van jullie mooi weer en fijne vacantie. Wat fijn dat wij erbij mogen zijn. Met de foto's erbij is het voor ons ook een hele belevenis.Groetjes van A+M