Wangaratta - Reisverslag uit Wangaratta, Australië van Wiel en Cisca Wings - WaarBenJij.nu Wangaratta - Reisverslag uit Wangaratta, Australië van Wiel en Cisca Wings - WaarBenJij.nu

Wangaratta

Door: Wiel en Cisca

Blijf op de hoogte en volg Wiel en Cisca

19 Oktober 2008 | Australië, Wangaratta

Vrijdag naar Melbourne geweest met de rolstoel. Wiel heeft me overal naar toegereden. Leo is nu ook op plaatsen geweest waar hij normaal niet kwam.
s'Avonds zijn we gaan kijken naar de kangeroes waar die bij elkaar komen voordat het donker is. Was een hele belevenis.
Zaterdag heeft Wiel de eerste autorijles in Leo's busje gekregen, links rijden is toch wel even wennen, want het verkeer komt van rechts, rotonde links nemen, richtingaanwijzer zit rechts en niet links anders doe je de ruitenwissers aan. Ik zat achterin en moest mijn mondje dichthouden, anders zou Leo er een pleister opplakken! We hebben vaak samen lachen om gekke dingen.
14.00 uur vertrokken naar Wangaratta, ongeveer 235 km rijden, naar de zus van Leo. Gemiddelde snelheid 110 km per uur, harder mag niet. Heel ontspannen rijden, je moet wel oppassen anders val je in slaap. Niemand haalt in, alleen de kangeroes kunnen over de weg springen. En om niet in slaap te vallen, kun je onderweg stoppen en dan krijg je op de parkeerplaats koffie en kun je naar het toillet (gratis).
Wij blijven nu in een hotel bij Tina.
Zondag heerlijk warm buiten, allemaal in de korte broek (behalve Wiel), gaan dadelijk vertrekken naar de Barbeque, Gerry rijdt ons met de auto en de rolstoel gaat overal mee.
Daarna maakt hij met ons nog een tour door de omgeving en we blijven in dit hotel nog tot morgen. T

• 19 Oktober 2008 - 08:14

Rob En Gertie:

Goeie murge,

Nou, wat zijn wij blij met dea "nuierwetse technische kroam", want via sms, internet of telefoon kunnen we toch in gedachten een beetje meereizen. Jullie beginnen al aardig te wennen, maar jullie worden ook echt verwend bij de overzeese familie.
    Veel plezier en knijp maar eens in je arm (niet te hard) om te beseffen dat het echt allemaal gaat gebeuren.
    Lieve groetjes van Rob en Gertie.

• 19 Oktober 2008 - 08:40

Peter (kbo):

Hoi mensen

Ik hoop dat jullie een geweldige tijd hebben.
    Ik volg jullie reis met veel plezier.
    Geniet,relax en laat alles over jullie heen komen.

Groetjes Peter

• 19 Oktober 2008 - 09:12

Cor En Gerda:

Hallo Cisca en Wiel,
    Het gaat allemaal prima daar in Australië. Genieten met de familie en alle mooie dingen die nog gaan komen.

Gr. Cor en Gerda

• 19 Oktober 2008 - 09:51

Elis:

Was het feest leuk, De Jones family, ziet er goed uit op de foto, netjes in smoking. Wiel had je de smoking ook aan? Tina was natuurlijk in haar element? Echt wat voor haar.
    Leuke foto's. Op dat plein van Melbourne zijn we ook geweest. Daar hing een groot scherm, waarop je jezelf kon zien, afhankelijk natuurlijk of je in de buurt van de camera liep.
    Veel plezier en maak vooral veel fotó's, ben erg nieuwsgierig en benieuwd.
    Groetjes, Elis en Antoon

• 19 Oktober 2008 - 10:54

Wiel:

wiel links rijden en je stap bij hem erin ? en hoe zit het met zijn inglisj kalle dan veel plezier daar wiel silvia en bruce

• 19 Oktober 2008 - 12:14

Paul Wings:

I see the kangaroumeed was great and delicious. Ah and You have taken nice pictures. Trouwens Pa je moet niet zo verkramt achter dat stuur zitten. Dan wordt het alleen maar nog moeilijker rijden.

Is leuk om te zien dat waar jullie komen mij ook heel bekend voor komt.

See You xxx en tot over 4 weken in Sydney. Ik begin nu ook al aftellen.

Now worries mate.

• 19 Oktober 2008 - 12:15

Wil:

Wiel, dog dich toch de kotte boks mae aah want mit dat links fahre lüpt dich der zweet drek langs de prie...

ich fahr mit en kiek mit en denk an uch

Wil

• 19 Oktober 2008 - 12:32

Jo & Joep :

Nit als te weer heem bis datste dan och links veers dan kenste dich de lang boks wier aan doe want dan beschietste dich de kuite

• 19 Oktober 2008 - 16:32

Natascha En Arno:

leuke foto's, echt te zien dat jullie al volop genieten! kijk je ogen uit, maak veel foto's zodat wij ons helemaal kunnen inleven in het fotoboek bij terugkomst.

dikke kus
    natascha en arno

• 19 Oktober 2008 - 16:50

Mia & Gerrit.:

Beste Cisca en Wiel, en ook wie die schitterende reportage maakt, het is een genot om daar naar te kijken.Wij genieten er met volle teugen van.
    Dikke knuffel voor jullie beide
    Mia en Gerrit .

• 19 Oktober 2008 - 17:31

Annie:

Cisca bedankt voor je telefoontje. Maurice zegt dat dat erg duur is als je mobiel belt. Pas maar op dat je in holland niet de schrik van je leven krijgt met de rekening.Kijk maar of we bij leo kunnen skypen. Groetjes aan wiel nu krijgt hij opnieuw rijles.Weet je nog hoe dat voelt? geniet maar allebei van het leven daar. tot wederhorens Annie.

• 20 Oktober 2008 - 14:12

HENK & JACQUELINE:

Cicka en wiel geniet hiermaar van want het is zo voorbij en als je weer terug bent wil je er weer heen We zijn alweer aan het sparen voor weer te gaan Groetjes en kijk goed naar rechts bij het oversteken van de weg.

• 20 Oktober 2008 - 19:32

Etienne En Cecile:

korte broek? Dat klinkt niet verkeerd. Hier is de herfst toch echt in volle gang. Zondag eerst een hele laag bladeren moeten wegvegen voordat we konden tennissen (daarna ballen zoeken in het bladerendek).

Mooi en leuk om de foto's te zien en update's te lezen. veel plezier daaro aan de andere kant.

groetjes, jip en janneke

• 21 Oktober 2008 - 12:18

Lou , Alice:

Hoi Wiel Cisca,
    Hoe ervaart het om twee keer in een jaar voorjaar mee te maken?
    Verder zien wij dat het goed gaat ook het links rijden maar blijf daar vooral goed opletten!
    De foto's zijn mooi veel plezier geniet er van.
    groet Lou Alice.

• 21 Oktober 2008 - 12:22

Lou Alice:

Ohja wij zijn een paar dagen weg geweest naar Bayeren met Math en Betty.Heerlijk genoten van de snitsels en bierpullen.
    groet Lou Alice

• 21 Oktober 2008 - 15:46

Peter Schijns:

Cisca, Wiel,

Geniet er van. Dit maak je hoogstwaarschijnlijk maar een keer mee in je leven.

Jrus,
    Peter

• 21 Oktober 2008 - 20:54

Annie En Matthi:

Het is toch te gek,zo'n stuk vlees op je bord, en dan, dat links rijden lijkt me ook niet "je van het".Mooie foto's , wij genieten mee.Veel gezondheid en vacantie-plezier, wij verheugen ons op het volgende.
    Groetjes van A+M

• 24 Oktober 2008 - 10:21