Melbounre 16-10-2008
Door: Wiel en Cisca
Blijf op de hoogte en volg Wiel en Cisca
16 Oktober 2008 | Australië, Melbourne
Eerste Kangeroevlees al gegeten, heerlijk.
Zijn naar de stad in geweest, modern en klassiek en oude gebouwen staan naast elkaar.
Over de formule 1 baan gereden.
Het weer is echt voorjaar 22 graden de bomen beginnen uit te lopen.
16 Oktober 2008 - 10:25
Jack En Emmy:
En hier vallen de blaadjes! 12 graden. Tel je zegningen dus. Goed te lezen dat er goed voor jullie is gezorgd. Wel zo nu en dan slapen, hoor, want er moet wat te dromen zijn. Veel plezier! -
16 Oktober 2008 - 12:16
Karin Henssen:
Hallo Cisca en Wiel, slapen kan altijd nog, geniet ervan vooral van het lekkere weer en van het kangeroevlees, maar Cisca pas op laat je niet door een kangeroe op je voet trappen.
groetjes Karin en Math -
16 Oktober 2008 - 12:19
Janko En Anke:
Fijn om te horen dat het toch nog goed gekomen is met het gips!
Geniet van deze mooie reis :). Ondertussen krijgen wij alweer de kriebels van deze reisverhalen en de eerste sporen van jaloezie zijn er ook al! Kangaroe op de 'Barbie' , hmmmm... lekker! Wij gaan volgende week ook een weekje weg, kijken waar de camper ons naartoe brengt. Het zal vast niet naar zulk mooi weer zijn. Enjoy!
Liefs, Janko en Anke -
16 Oktober 2008 - 14:24
Cor En Gerda Reijne:
Wat heerlijk hé een VIP behandeling, zo heeft ieder nadeel zijn voordeel (om met de woorden van Johan Cruijff te spreken). De temperatuur is daar zo te lezen heerlijk. Ook hier mooi herfstweer maar wel 10 graden kouder. Geniet van alles.
Cor en Gerda Reijne -
16 Oktober 2008 - 16:32
Ria :
Hallo vakantie gangers zo als op de foto te zien had wiel er wel zin in om kort bij de hemel te komen wellicht heeft hij een plekje voor de toekomst gereserveerd hi hi allle gekheid op een zijde geniet ervan en stuur nog wat foto's
grt ria -
16 Oktober 2008 - 16:41
Anny En Matthi:
Fijn dat alles zo goed gaat bij zoveel kaarsjes die voor jullie brandden.
Hebben jullie niet de opgestegen rook gezien???
Wiel zorg goed voor dat gipse pootje,en breng een lekker mals kangoroe bieflapje mee voor ons allemaal op deze site.
Met de beste vacantiewensen van A+M -
16 Oktober 2008 - 16:43
Tiny Derks:
Geniet maar lekker en eet niet te veel kangoeroevlees anders springen jullie ons allemaal voorbij bij het sporten!
Groetjes, Tiny -
16 Oktober 2008 - 17:42
Elis:
Het is wat, de eerste grote vlucht van jullie leven en dan al direkt achter de coulissen van een luchthaven kunnen kijken.
Melbourne is een leuke stad hé, en zo schoon, tenminste dat viel ons toen meteen op. De Botanical Garden van Melbourne is ook super, zeker voor zo'n natuurliefhebber als jij Cisca. Daar kom je echt tot rust! Maar wie weet, misschien brengt Leo jullie daar nog naar toe.
Geniet in ieder geval van jullie verblijf, zeg hallo tegen de familie.
Misschien spreken we elkaar nog wel een keer op skype, zouden we leuk vinden.
Groetjes,Elis en Antoon -
16 Oktober 2008 - 17:59
Jose:
Hallo toeristen,
Geniet van de reis, er staat jullie nog een heel avontuur te wachten
Groet vanuit Gulpen -
16 Oktober 2008 - 18:47
Annie:
wat fijn voor je cisca. Nu word je als een koningin behandeld. Zie je wel waar het voor nodig was.geniet maar iedere dag. dit komt niet meer terug.Mag proef rijden.!!! -
16 Oktober 2008 - 21:27
Joepie :
dus is dit avontuur voor jullie aan de gang hopend dat je nog heel veel te zien krijgt en te vertellen hebt groetjes jo & joepie -
17 Oktober 2008 - 07:33
Xaviër:
Hoi Cisca en Wiel. Fijn om jullie zo te volgen. Wens jullie veel plezier en geniet ervan! -
17 Oktober 2008 - 10:54
Paul Wings:
Hy parents, hier is het lekker weer. zonnetje schijnt 14graden en een klein briesje. Met andere woorden heerlijk herfstweer.
Oh ja moest jullie ook nog bedanken van de moeder van Roger. Ze vond het heel leuk het bloemstuk. Een mooie attentie.
Groetjes xxx en ik lees of hoor jullie wel weer.
17 Oktober 2008 - 11:32
Roger:
Hallo Wiel en Cisca,
Alles goed verlopen heb ik gelezen. Wel wat spanningen gehad, maar dat hoort erbij ;) Het is tenslotte geen kleine vlucht en reis! Geniet maar van dat super mooi continent! Groetjes aan d'r Leo en 't Maria :)
Jruss d'r Roger
PS: mam vond het een mooi bloemstukje voor haar verjaardag! -
18 Oktober 2008 - 07:56
Zef:
Hallo dier tzwei hij is alles got et bieljarde gong nit zoe got one dich oefen mer got bij der Leo Grus Finie en zef